skip to Main Content

HIERBIJ EEN GREEP
UIT ONS
EDUCATIEPROGRAMMA

The Hair Hub staat voor een uitzonderlijk goed en uitdagend top educatie programma!
De top der top verzorgt bij The Hair Hub de educatie waar jij wel wat aan hebt!

Knip&Go-blackstripes

TONI&GUY

Knip en go foto Toni&Guy
Toni guy logo hairdressing

International hairfashion! TONI&GUY is een begrip in de wereld met salons in meer dan 42 landen en 28 kappersacademies. Zij staan voor educatie op het hoogste niveau. Sharing is caring! Inspireren, motiveren en vaktechniek zijn de key issues van hun artistic team!

Elk jaar in oktober worden in Londen de nieuwe haarmodetrends van Toni&Guy gepresenteerd. Het Toni&Guy team is enorm gedreven en wil het beste in elke cursist naar boven halen. De zeer motiverende trainingen zijn perfect voor het leren van grensverleggende vaktechniek, onder begeleiding van het creative team van Toni&Guy! Toni&Guy verzorgt speciaal voor The Hair Hub zes maal per jaar innoverende knip- en kleurtrainingen en daarnaast presenteren ze door middel van een huiselijke show in het voor- en najaar de nieuwste modetrends!

FLOOR KLEYNE

Knip e ngo foto Floor Kleyne

Floor Kleyne staat bekend door haar grote passie en liefde voor haar en creativiteit. Als creative director, coach heeft ze jarenlange ervaring in het kappersvak. Met haar individuele benadering en natuurlijke kracht anderen te enthousiasmeren, heeft ze al vele hairstylisten geïnspireerd. Omdat ze haar haarexpertise op het gebied van advies, uitstraling, trends en inspiratie graag deelt, werkt ze ook samen met bloggers en mode- en beauty editors. Ze werkte daarnaast backstage bij internationale fashion shows als Gucci, Kanye West en ManishArora. Door haar relaxte attitude, nemen celebrities als o.a. Anna Drijver, Jett Rebel en Anna Nooshin graag plaats in haar stoel. Speciaal voor The Hair Hub verzorgd Floor trainingen om de medewerkers ‘net dat ietsje meer’ te geven, denk hierbij aan: Verschillende typen klanten – Onzekerheden wegnemen – Hoe past het binnen de tijd? – Denken voor de klant – Product- en verzorgingsadvies. Omdenken: hoe maak ik van iets negatiefs iets positiefs.

DAPHNE VELD

Knip en go foto Daphne Veld

Daphne haar kleurreis begint ver voordat ze wist dat ze later een beroep “moest” kiezen. Als klein meisje was ze altijd aan het kleuren, tekenen, knutselen en elke kans die ze had om er gekleurd uit te zien greep ze aan; jurkjes met felle kleuren en een grote verkleedkist. Ze volgde na de middelbare school het haarstylisten college in Haarlem waar haar eerste liefde voor haarkleur, kleurtechnieken en vormen ontstond. Hier wist ze in haar 1ste jaar al een leerlingenwedstrijd op haar naam te schrijven.

Het duurde niet lang voordat Daphne door had dat ze graag mensen wilde opleiden en inspireren op het gebied van kleur, en ging werken bij Schwarzkopf Professional. In deze tijd heeft ze met veel gerenommeerde namen in de branche mogen werken waaronder Tyler Johnston en Lesley Jennison en daardoor heeft ze haar eigen stijl verder ontwikkeld. Ook zij merkte dat een prachtig eindresultaat niet altijd een garantie voor succes betekent, er zijn meer ingrediënten nodig voor een inspirerende kleurtechniek. Het is een mix van de juiste techniek, inzettijd, kleurgebruik en dat alles binnen de trends van dit moment. Het is haar passie om met deze ingrediënten een zo mooi mogelijk eindresultaat te maken, wat salonvriendelijk is en waar de klanten lyrisch van zijn. Hierbij komt haar liefde voor creatieve kleurmengingen en interesse voor chemie heel goed van pas. Know the Rules to Break the Rules and make New Rules! Met het internet als grootste trend inspiratiebron laat zij medewerkers kennismaken met de liefde voor kleurcombinaties en vaktechniek. Speciaal voor The Hair Hub heeft Daphne een highlight technieken systeem opgezet welke geheel aansluit bij het The Hair Hub-concept.

Back To Top